Printer Friendly Version PROMOCIJA KNЈIGE „PRIĐITE ČEDA, POSLUŠAJTE MENE, STRAHU GOSPODNЈEM NAUČIĆU VAS“ U TRPINЈI @ 24 June 2024 09:52 AM

U organizaciji Srpske pravoslavne crkvene opštine Trpinja, 21.06.2024. godine, u crkvi Vaznesenja Gospodnjeg u Trpinji, održana je promocija knjige „Priđite čeda, poslušajte mene, strahu Gospodnjem naučiću vas“, protojereja dr Marka Šukunde. Na promociji su govorili episkop osečkopoljski i baranjski Heruvim, docent na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, đakon Nikola Lukić i autor Marko Šukunda.

U programu je nastupio a kapela sastav „Srbski pravoslavni pojci“, u sastavu Marko Kačarević, Radovan Žižović i Nikola Erceg iz Beograda, koji je izveo duhovne i etno pesme. Promociji su prisustvovali konzul žeran Vladimir Marjanović, sveštenici Eparhije i meštani Trpinje. Knjiga „Priđite čeda, poslušajte mene, strahu Gospodnjem naučiću vas“ zbornik je beseda i govora M.Šukunde, a izdata je od strane Srpskog kulturnog centra u Vukovaru, 2024. godine.